23948sdkhjf

PACK@lunch besöker Göteborg på fredag

På fredag är det PACK@lunch med BillerudKorsnäs som värd i Göteborg. Ta tillfället i akt och lyssna på vad som händer inom detta marknadsledande förpackningsföretag. Lunch och föredrag är gratis och det enda du tar i anspråk är din tid.

Det finns fortfarande några få platser kvar till PACK@lunch denna veckan. Den som anmäler sig och tar sig till RISE på Frans Persson väg 6 på fredag behöver inte bli besviken. BillerudKorsnäs berättar om den gigantiskt stora nya kartongmaskinen som nyligen invigdes vid Gruvöns bruk utanför Karlstad.

Världens mest moderna kartongmaskin och en av Sveriges största industriinvesteringar genom tiderna, 7,6 miljarder kronor. På plats finns Mia Engnes, Director NEXT Generation Program, S&T Corporate Programs som kommer att berätta om KM7. Varför just där? Vad ska produceras? Hur är det att driva ett projekt av detta slag?

Är du mindre intresserad av teknik och industriell stordrift kanske istället BillerudKorsnäs kända och välrenommerade förpackningstävling för studenter kan intressera. PIDA - Packaging Impact Design Award är BillerudKorsnäs årliga förpackningsdesigntävlin som 2019 arrangerades för 15e året i rad. Christoffer Windal, Business Development Manager, Nordics presenterar tankarna bakom tävlingen.

Sist men inte minst får vi lyssna på Packaging Solutions. I sin nya organisation har BillerudKorsnäs, bredvid Paper och Board, den nya divisionen Solutions. Stefan Roxenby, Project Manager, Packaging Solutions, illustrerar med tankar och exempel arbetet i divisionen som visar hur vägen mot mer hållbara pappersbaserade förpackningslösningar kan se ut.

Anmälan görs snarast via PACK@lunch hemsida.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.5