23948sdkhjf

Miljonavtal för Lexit Group

Lexit Group utvidgar kunderbjudandet - ingår ett miljonavtal med EG Norge,

Lexit Groups handhållna terminaler används av tusentals norska företag. Företaget kan nu erbjuda drift och underhåll av terminalerna på sin egen server. EG Norge är en av de första kunderna som använder tjänsten.

Med expertis inom olika områden och ett brett utbud av lösningar och tjänster är Lexit Group en komplett leverantör till sina kunder. Nu utökar de erbjudandet om drift och underhåll av handterminaler med hjälp av ledningen SOTI MobiControl - på sin egen server (hosting).

En av de första kunderna som gynnades av denna tjänst är EG - ett av Skandinaviens största IT-tjänsteföretag, som har arbetat nära med Lexit Group i över 20 år. Parterna har tecknat ett treårigt avtal.

– Vi är mycket nöjda med avtalet, som är en ny del av det förtroende vi har för Lexit Group. Vi kontrollerade också flera andra leverantörer och drog slutsatsen att Lexit Group har den bästa kompetensen på detta, säger EC Infrastructure Consultant Emil Heisum Valbjørn.

– EG har haft ett mycket bra och omfattande samarbete med Lexit Group i många år. Vi har goda relationer med både individer och företaget som helhet. Vi är ett programvarahus, och partnerskapet med Lexit Group ger oss mer handlingsutrymme för att fokusera på vår kärnverksamhet, säger han.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093