23948sdkhjf

Pentawards-vinnare besöker Empack

Nästa vecka börjar årets stora förpackningsmässa Empack och på mässan kommer ett urval av vinnarna i årets Pentawards att presenteras. I samband med det hålls också en konferens om förpackningsdesign båda dagarna mellan 11- 14.30.Flera av de svenska deltagarna och vinnarna i Pentawards kommer att tala.

Vinnarna i Pentawards korades vid en gala ceremoni i London i mitten av september. Det finaste priset på årets Pentawards vanns av Microsoft för förpackningen till Xbox Adaptive Controller. Vid designen har särskild hänsyn tagits till att förpackningen ska vara lätt öppna för dem med funktionshinder, samtidigt som den väcker intresset för innehållet. Förpackningen fick priset Diamond. Totalt delades ut följande priser; fem Platinum, 58 Guld, 118 Silver och 113 Brons.

För er som vill botanisera bland förpackningar från världens bästa förpackningsdesigner finns alla de vinnande bidragen presenterade på Pentawards hemsida: Klicka Här!

Vill man se några av dem på nära håll finns som sagt möjlighet att besöka Empack i Kista som pågår 2-3 oktober nästa vecka. För konferensprogrammet se mässans hemsida: Klicka Här!

Artikeln är en del av vårt tema om Design.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.125