23948sdkhjf

Eson Pac köpte HP Indigo på Labelexpo

Labelexpo pågår för fullt i mässhallarna på Bryssel Expo denna veckan och avslutas under fredag. Det är den hittills största etikettmässan som arrangerats och att det är mässans 40-års jubileum har märkts på flera sätt.

Trenden mot digitaltryck fortsätter inom etikett-tryck. Alla större flexopresstillverkare erbjuder idag såväl hybridpressar - en kombination mellan flexo och digitaltryck - och renodlade digitala tryckpressar. Om hybridpressar var ett buzzword på mässan var sustainability ett annat. Såväl de stora materialleverantörerna som färgtillverkarna och tryckpresstillverkarna utvecklar produkter och presenterar argument med sustainability - hållbarhet - i fokus.

Packmarknaden är hemkommen från två hektiska dagar på mässan och vi kommer fortlöpande att delge nyheter från mässan här på packnet.se och i kommande nummer av Packmarknaden samlar vi de mest intressanta nyheterna.

En kan vi redan nu delge er. Visutech sålde under mässans andra dag en komplett linje för etikettryck till Eson Pac. Maskinen ska placeras i Åstorp och vara en del av den satsning på läkemedelsbranschen som görs där.

Affären firades med skumpa i HP Indigos monter, den i särklass största montern på Labelexpo. I leveransen från Visutech ingår den digitala tryckpressen HP Indigo 6900, efterbehandling med ABG Digicon 3, och inspektionssystemet Fleye Vision. Visutech är återförsäljare för HP Indigo i Skandinavien.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.069