23948sdkhjf

Ny agentur för Nemco

De nordiska köttproduktionsföretagen kan nu via Nemco ta del av utrustning från den norditalienska maskinproducenten Grasselli.

Nemco, som är ledande leverantör av lösningar för den nordiska livsmedelsindustrin, har ingått ett samarbetsavtal med Grasselli. Avtalet innebär att Nemco nu levererar, installerar och tillhandahåller tjänster på maskiner från Grasselli i Danmark och Sverige.

Grasselli är ledande tillverkare av svålmaskiner, skinners och slicers för färskt kött. Företaget grundades 1974 och har över 25 aktiva patent. Företaget drivs utifrån visionen att uppfylla de högsta kraven på kvalitet inom livsmedelsindustrin.

– Den moderna nordiska konsumenten behöver kött av hög kvalitet, som smakar utsökt. Det behovet kan Grasselli bidra till att uppfylla, och det ger det företaget en unik position i förhållande till alla de företag som arbetar med köttbearbetning, säger Nemcos VD Lars Olsgaard.

– Nemco ser fram emot att hjälpa till att utveckla Grassellis produkter. Utvecklingen och anpassningen kommer som alltid att ske i samarbete med kunderna – till gagn för de nordiska konsumenterna.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094