23948sdkhjf

Eson Pac säljer i Schweiz

Eson Pac har avyttrat 100 % av aktierna i sitt schweiziska bolag i Aesch till verksamhetschefen Quoc Duc Pham. Han kommer att driva verksamheten vidare i företaget Swiss Packaging Technology AG. I samband med försäljningen överförs utvalda delar av etikettvolymerna inom pharma till Eson Pac Groups enhet i Åstorp.

Affären gjordes upp den 6 september. Den nya ägaren Quoc Duc Pham har tidigare haft många ledande befattningar inom förpackningsindustrin, senast som Eson Pacs verksamhetschef i Eson Pac AG, och har med 20 års erfarenhet ett stort kontaktnätverk. Huvuddelen av affärsvolymen kommer att vara kvar och produceras i Aesch.

Men parallellt initieras ett investeringsprogram för att överföra utvalda delar av etikettvolymerna inom pharma till Eson Pac Group i Åstorp.

– Berörda kunder kommer att kontaktas med vår ändringsbegäran för denna överföring. Fram till dess är de garanterade fullständig support och service av det nya företaget för produktion av sina volymer, utan störningar, säger Robert Sumberesi, interim VD för Eson Pac AB.

– Avyttringen är i linje med vår affärsplan för att effektivisera vår verksamhet för att skapa en solid plattform för framtida tillväxt inom Pharma-segmentet. Vi åtnjuter också förtroendet från vår styrelse för att investera i en 100 % dedikerad modern läkemedelsetikettenhet vid vår anläggning i Åstorp, för att stödja våra kunders tillväxt.

– Organisationen i Aesch kan nu fullt ut fokusera på expansion i alla marknadssegment för att skapa en framgångsrik framtid för Aesch-organisationen, säger Robert Sumberesi.

Quoc Duc Pham kommenterar;

– Jag är mycket glad över att ha möjlighet att bygga en stark organisation med våra professionella och engagerade medarbetare. Stödet och samarbetet med Eson Pac kommer att fortsätta för att säkerställa en säker och trygg överföring av aktuella affärsvolymer till Sverige. Vi kommer nu också att fokusera på expansion i alla marknadssegment för att utnyttja Aesch-sajtens fulla potential.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093