23948sdkhjf

Tre bolag blir ett

PacsOn konsoliderar sin verksamhet i västra Sverige och slår samman tre av sina bolag till ett större.

De anrika företagen PacsOn Paul Hall i Jönköping och PacsOn Pellviks i Falköping går nu samman i ett bolag tillsammans med PacsOn Väst i Göteborg. Tillsammans stärker de tre bolagen sin position på marknaden och vässar sitt erbjudande till kunderna.

– Genom att slå ihop de tre bolagen får våra kunder tillgång till en oslagbar kombination av kompetens, erfarenhet, lager- och logistiklösningar och ett produktutbud som är starkare än någonsin, säger Johan Liljekvist, VD.

Bolagen inom PacsOn-koncernen är sedan länge väletablerade leverantörer inom förpackningslösningar och förbrukningsmaterial för industri, städ, kontor, servering och catering, hotell samt offentlig verksamhet. Med lokal närhet över hela landet, flexibla och kundanpassade helhetslösningar, som även innefattar lager och logistik, lever man upp till kundernas höga förväntningar.

Den nya satsningen i västra Sverige innebär en sammanslagning av tre utav de åtta helägda bolagen i koncernen; PacsOn Paul Hall i Jönköping, PacsOn Pellviks i Falköping och PacsOn Väst i Göteborg. Genom sammanslagningen stärker PacsOn sin position på marknaden genom att kunna erbjuda kunderna bredare kompetens, bättre lager- och logistiklösningar och en produktbredd som är unik.

– Sammanslagningen ger oss goda förutsättningar att fortsätta utveckla vår verksamhet och stärka vår konkurrenskraft ytterligare, säger Anders Dahl, koncernchef på PacsOn.

Den dagliga verksamheten i Jönköping, Falköping och Göteborg kommer att fortsätta bedrivas precis som tidigare.

– Vår filosofi är att vara nära våra kunder. Det är genom lokal närvaro, hög tillgänglighet och personlig service som vi kan erbjuda den bästa lösningen för våra kunder. Det är en del av vår framgång, säger Johan Liljekvist. Tillsammans har de tre bolagen drygt 40 anställda och en omsättning på 300 Mkr. Sammanslagningen kommer att genomföras under hösten och beräknas vara klar under november. Namnet på det nya bolaget blir PacsOn Väst AB.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078