23948sdkhjf

Kafeko presenterar nytt samarbete på Empack

Det börjar dra ihop sig till förpackningsmässa i Stockholm. Om knappt en månad slår portarna upp till Empack 2019 i Stockholm på Kistamässan.

Ett av företagen som ställer ut är Kafeko Nordic som har ingått partnerskap med Evomatic och kommer vara deras representant inom livsmedels- och farmaindustrin i Sverige, Finland, Norge, Danmark och Island.

– Tillsammans drar vi nytta av varandras styrkor och vi har redan tagit vår första gemensamma order, säger Kafeko Nordics CEO Johan Hintze.

På Empack-mässan i Kista, den 2-3 oktober kommer Kafeko och Evomatic visa en kollaborativ, säker robotpalletering med högre hanteringsvikter än normala cobots.

– Kafeko kommer med sitt stora kontaktnät inom branschen ge oss ännu fler möjligheter att nå ut med våra kundanpassade standardlösningar, redan nu har vi många förfrågningar, och vi är bara i början av vårt partnerskap, säger Joans Persson CEO på Evomatic.

Vidare kommer Kafeko visa flera nyheter, bland annat hur man redan idag kör biobaserade, växtbaserade material i både horisontala och vertikala packmaskiner. Resultatet är att kunderna minskar sitt koldioxid avtryck med minst 30%.

– Flera av våra kunder har redan nu ställt om från traditionella material till nya, tex Boschs samarbete med BillerudKorsnäs har rönt stora framgångar – där kunder bytt till 100% pappersmaterial, säger Johan Hintze.

– Väl mött i monter H:10 den 2-3 oktober på Kista mässan, hälsar Kafeko.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.105