23948sdkhjf

Ny laboratoriechef i Norner

Lene Rambekk har anställts som ny laboratoriechef i forskningsföretaget Norner och tillträde sin tjänst 1 juni 2019.

Lene är utbildad civilingenjör inom polymerkemi och har en bred arbetslivserfarenhet från bland annat Trelleborg Viking och REC. Hon kommer närmast från befattningen som verksamhetschef på Herøya Industripark AS. Lene ersätter Jørgen Nyhus, som kommer att fortsätta utveckla Norner i sin position som affärsdirektör för affärsområdet Bygg och infrastruktur.

– Lene har bred industriell erfarenhet och kommer att bidra starkt till vidareutvecklingen av vårt laboratorium och vår organisation, säger Kjetil Larsen, VD i Norner.

Norner avslutade ytterligare ett framgångsrikt år 2018 med rekordförsäljning och bra resultat.

– Tillväxt är huvudorsaken till att vi utvecklar vår organisation och ledarskap. Anställning av Lene Rambekk är en viktig del i att utveckla vårt analyslaboratorium vidare om metoder, tjänster och kvalitet. Vi är mycket glada över att välkomna Lene till Norner, säger Kjetil Larsen.

– Jag har varit i branschen i många år och var redo för nya utmaningar. Norner är ett spännande företag, och för mig är detta en fantastisk möjlighet att fortsätta med ledarskap i kombination med mitt yrke. Jag är mycket glad över att vara en del av Norner-teamet, säger Lene Rambekk.

– Lene Rambekk börjar i Norner i en fas där flera nya investeringar planeras och byggandet av ett nytt teknikcenter, Polymer Exploration Center, finns på ritbordet. Hon har redan varit ansvarig för att investera i ett nytt avancerat elektronmikroskop som gör Norner ännu bättre rustad för att betjäna industrikunder inom materialteknik, avslutar Kjetil Larsen.

Om Norner

Norner är en världsledande leverantör av FoU-tjänster för industriell polymerteknik baserad i Norge med ett avancerat teknikcenter för utveckling och testning. Norners vision är att vara Plastic Explorers för sina kunder genom en bred portfölj av FoU, laboratorietjänster och strategisk konsultation baserad på 40 års branscherfarenhet. Viktigaste kundsegment är petrokemikalier, olja och gas, infrastruktur, förpackning och grön teknik.

Artikeln är en del av vårt tema om På Nytt Jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078