23948sdkhjf

Stretch landar storavtal

Stretch M/T Svenska AB som är specialiserade på sträckfilm och emballeringsmaskiner har via sitt nystartade bolag i Norge, tecknat ett flerårigt avtal med NorgesGruppen.

NorgesGruppen har närmare 3.000 dagligvarubutiker och kiosker och är ett av Norges ledande handelsföretag. Avtalet innefattar alla sträckfilms inköp, och förväntas att reducera all plastanvändning markant, för att bidra till en ännu mer förbättrad plastförminskning.

Under 2018 levererades även en helautomatisk sträckfilms linje för att optimera produktionen i Stavanger.

Stretch M/T Svenska AB

Är specialiserade på sträckfilm & försäljning av hel- och halvautomatiska sträckfilmsmaskiner. Företaget startades under 70-talet och är idag ett av det mest kända företagen i Sverige inom detta specifika område. Med hjälp av denna mångåriga erfarenhet och vår mycket kompetenta personal har vi tagit fram ett komplett sortiment av förpackningslösningar.

NorgesGruppen

NorgesGruppen ASA är en norsk grossisthandelsgrupp som också driver olika butiker. Med en marknadsandel på 43,2%. 2018 var NorgesGruppen den största aktören på den norska dagligvarumarknaden.

ASKO är grossistgrenen för NorgesGruppen. ASKO distribuerar en portfölj med 25 000 produkter och betjänar 14 000 kunder från 13 lager, som täcker alla delar av Norge.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078