23948sdkhjf

OptiGroup förvärvar Ekopack

OptiGroup stärker sin position ytterligare genom förvärv av Ekopack i Sydsverige AB. Förvärvet innebär att Procurator och Ekopack blir partners med flera värdefulla synergieffekter.

OptiGroup förvärvar idag Ekopack och stärker därigenom sin marknadsposition inom affärsområdet Industrial Solutions gällande försörjningslösningar för pack- och emballageprodukter. Detta medför att Procurator och Ekopack blir partners i en region med potential till stor tillväxt.

– Med vår gemensamma säljstyrka, inköpskraft, kunskap och våra logistiklösningar kan vi tillsammans skapa ännu bättre lösningar och värde för våra kunder och medarbetare, säger Jesper Hall, Director Industrial Solutions, OptiGroup.

Ekopack är ett väletablerat varumärke och en fullservicedistributör med ett brett utbud av packprodukter och tjänster. Företaget har en bred kundbas i södra Sverige samt en stark bas av leverantörer i Europa vilket skapar stora möjligheter framåt för båda parter.

– För Ekopack har OptiGroup under en lång tid varit den självklara partnern vi vill växa med och att nu få göra det på riktigt känns fantastiskt. Redan tidigt i våra förhandlingar har vi även känt att OptiGroup och Ekopack delar samma värdegrund och därmed hamnar vi i rätt miljö såväl strategiskt som känslomässigt, säger Lars Svensson, VD, Ekopack i Sydsverige AB.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062