23948sdkhjf

Smurfit Kappa tog hem tre WorldStar Awards

Smurfit Kappa vann tre priser för innovativa och hållbara förpackningslösningar vid 2019 års WorldStar Awards.

Den första produkten var för ett livräddande dialyskit. ”Inte en droppe spill” är en säker men också lättöppnad förpackning med rundade hörn för att skydda 5-literspåsarna med dialyslösning inuti.

Den andra vinnande produkten var den uppseendeväckande ”Cardboard Castle”-leksakslådan för användning i e-handeln. Leksaken skickas i en snygg låda som snabbt kan förvandlas till ett slott för att skapa en förbättrad konsumentupplevelse.

Smurfit Kappa tog även hem ett tredje pris för sin automotive-förpackning ”Packade som sardiner”, som döljer en lättmonterad insats på insidan och som eliminerar behovet av plast. Förpackningsledaren har sett ett växande antal kunder som vill ersätta icke återvinningsbara material med hållbara alternativ ur företagets Better Planet Packaging-portfölj.

I en kommentar till vinsten sa Zdeněk Suchitra, chef för Smurfit Kappa i Tjecken och Slovakien:

– Vi är glada och stolta över att ha tilldelats dessa prestigefyllda utmärkelser. Vi arbetar med kunder från många olika sektorer för att ta fram hållbara förpackningar som levererar mot ett antal punkter. Jag är stolt över de talangfulla och kreativa människorna bakom dessa produkter.

Jan Kaprhál, Innovations- och marknadschef på Smurfit Kappa, tillade:

– Som en ledande leverantör av hållbara förpackningslösningar har vi åtagit oss att leverera både innovation och mervärde till våra kunder och deras verksamheter.

Den årliga WorldStar-tävlingen anordnas av World Packaging Organisation. Årets tävling lockade 319 bidrag från 34 länder.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079