23948sdkhjf

Rekordstort intresse för årets förpackningsgolf

Intresset för årets upplaga av förpackningsgolfen, som spelas 22 augusti, är rekordstort. En halvtimme efter det att ett första informationsmail gått ut, var tävlingen fullbokad, trots att det fanns plats till ett hundratal tävlande!

Förpackningsgolfen är i år är en sammanslagning av de tidigare golftävlingarna Packaging Open och Packaging Cup och ett samarrangemang mellan tidningen nord emballage och Svenska Förpackningsgillet med tidningen Packmarknaden som mediapartner.

Tävlingen spelas den 22 augusti på Vasatorp GK i Helsingborg och spelformen är bästboll i tvåmannalag, samt poängbogey med kanonstart, kl. 09.00.

På kvällen innan tävlingen, den 21 augusti, arrangeras också en klassisk ”tura” med färja mellan Helsingborg och Helsingör för intresserade golfdeltagare ”Turan” avgår från Knutpunkten i Helsingborg klockan 19:15 och det serveras en ”Turabuffé” till självkostnadspris, exkl. dryck .

Förpackningsgolfen sponsras i år av företagen Pivac Syd, PIAB och EOC Group samt förpackningsmässan Empack 2019 i Kista.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125