23948sdkhjf

Toppresultat för Marvaco

Marvaco får toppresultat i Flint Group’s FlexoExpert certifierings program.

Marvaco är den största och ledande prepressleverantören och största klichéproducenten i Norden med 90 medarbetare på sju produktionsenheter.

Marvacos enhet i Sunne har framgångsrikt avslutat den slutliga certifierings granskningen som utförs av Flint och dess FlexoExpert certifierings program med en global toppnotering i poäng.

Marvaco lyckades med en av de högsta poäng ett reproföretag kan få vid en första certifiering, säger Friedrich von Rechteren, Global Commercial VP, Flint Group.

Även övriga Marvaco enheter har påbörjat certifieringsprocessen, som löper under sex månader och innefattar tre huvudsakliga steg – utvärdering, implementation /träning samt en audit för certifiering.

FlexoExpert hjälper till att förfina och optimera arbetsflöden och processer för att tillverka än mer stabila och konsekvent repeterbara tryckformar. Under det gångna halvåret har Marvaco implementerat programmet och integrerat detta i de redan befintliga kvalitets processer som fanns och passerade den slutliga certifieringsprocessen med ett toppresultat.

Marvaco´s tre enheter för klichétillverkning i Norden är nu igång med samma standardiserings program för klichétillverkning och ser fram mot att framledes få en FlexoExpert certifiering på samtliga enheter.

Jan Viberg, General Manager Marvaco AB säger;

Många av våra medarbetare har varit med och bidragit till denna succé, men det huvudsakliga och mest dedikerade arbetet har gjorts av våra klichéoperatörer som har implementerat detta i vår ordinarie kvalitets process och därigenom förfinat den ytterligare. Naturligtvis är vi mycket stolta över resultatet, och vi har alltid hört från våra underleverantörer men även kunder att vår Sunne-enhet håller en mycket hög standard som nu glädjande även blivit officiellt verifierad. FlexoExpert programmet kommer användas som en gemensam plattform för att uppnå samma kvalitetsnivå på samtliga Marvaco enheter med klichéproduktion.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094