23948sdkhjf

Kallfolie nu inline i Frankfurt

A&R Carton utökar sin kapacitet för kallfoliering på premiumförpackning.

Fina metallglänsande detaljer och effekter och superb bildkvalitet har nu blivit enklare än någonsin att åstadkomma på A&R Carton Frankfurt, en enhet i AR Packaging. Den nyligen installade tryckpressen för offsettrycka premiumförpackningar har nu även utrustats med kallfolieringsverk.

A&R Carton Frankfurt, i hjärtat av Västeuropa, är en stark förpackningsleverantör för märkesvaror. I 2018 ökade kapaciteten ytterligare genom investeringen av en Heidelberg-offsetlinje, som kan trycka upp till nio färger. Omfattande efterbehandlingseffekter möjliggörs genom tre lackstationer. Utöver detta utvidgas linjen nu med en kallfolieapplikator för effektiv applicering av premiumeffekter.

– Vi tittar alltid på nuvarande och framtida krav för att kunna leverera det bästa värdet i vår bransch. Tryck- och efterbehandlingskapaciteten hos den här nya Heidelberg-linjen ger oss stora möjligheter att skapa fantastiska lösningar för premiumförpackningar som konfekt, tobak, hälsa och skönhet, säger Rüdiger Theiss, anläggningschef på A&R Carton Frankfurt.

– Genom att lägga till denna kallfolieringsmodul in-line, understryker vi vårt engagemang att svara upp mot våra kunders efterfrågan på briljanta, återvinningsbara premiumförpackningar.

Inline kallfoliemodulen gör det möjligt för kunderna att använda kallfolie, sju färger och tre lacker i en genomgång. Den nya offsetlinjen är i full drift sedan 2018 och kallfolieenheterna kommer att tas i drift under sommaren 2019.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.095