23948sdkhjf

Pack Point Nordic välkomnar Sveriges förpackningselit

På torsdag den 16 maj samlas Sveriges förpackningselit för konferens på Courtyard by Marriott i Stockholm. Konferensen speglar de hetaste trenderna inom förpackningar, digitalisering och nya material, allt med hållbarhet i fokus.

Missa inte inspirerande talare från företag som Löfbergs, Flextrus, Norrmejerier, Findus, Tetra Pak, BillerudKorsnäs, IKEA och många fler. Pack Point Nordic arrangeras för fjärde året i följd och har etablerat sig som den naturliga mötesplasten för Sveriges experter inom förpackningar. Konferensen lockar över 200 deltagare varje år och närmare ett 20-tal av de främsta leverantörerna på området som partners.

Årets inledningstalare är Gemma Spence, CEO för Omnicom Media Groups eCommerce. Hon kommer att delge oss vilka effekter e-handelsjätten Amazons intåg på nya marknader får för handeln. I Sverige väntar vi fortfarande på Amazons intåg. Vilken taktik ska man ha för att möta det "nya hotet", i handeln och som varumärkesägare? Missa inte denna spännande inledning på en heldag, med inte mindre än 17 talare på scen.

– Pack Point Nordic ger dig svaren på frågorna om hur du möter framtidens utmaningar. Här samlas landets ledande expertis på förpackningar. Konferensen beskriver övergripande marknadstrender som har effekt på din förpackningsstrategi, aktuella frågor om hållbarhet och presenterar innovationer som kan få betydelse för ditt framtida förpackningsval. Häng med den 16 maj så missar du ingenting. Inte minst möjligheten att träffa kollegor i branschen, säger Per-Stefan Gersbro, projektledare.

Pack Point Nordic arrangeras av tidningen Packmarknaden i samarbete med Livsmedelsföreningen. Den huvudsakliga inriktningen är förpackningar för livsmedel, mat och dryck, men här ryms också många allmängiltiga frågor om hållbarhet och teknisk utveckling som påverkar våra förpackningar i stort.

Se mer om eventet

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063