23948sdkhjf

Öppnar nytt Packaging Design Center

För att ytterligare stärka sina tjänster inom förpackning och emballage har Antalis öppnat ett nytt Packaging Design Center i Polen. Den polska avdelningen ska primärt fokusera på logistik- och bilindustrin i Östeuropa.

Aleksander Gwizdala, Packaging Sector Director i Antalis Polen säger:

– Placeringen av det nya designcentret är mycket strategisk då vi nu kan möta den ökade efterfrågan på specialanpassade förpackningar och emballagetjänster på den östeuropeiska marknaden.

För att tillmötesgå kundernas olika förpackningsutmaningar har Antalis nu sex europeiska Packaging Design Centers, placerade i Tyskland (3), Danmark (1), England (1) och Polen (1). Syftet med dessa centers är att kunna erbjuda kunderna specialanpassade förpackningslösningar. Det är den fortsatta tillväxten inom e-handeln, större fokus på miljön och ett ökat behov för automatiserade produktions- och logistikprocesser som har fått behoven av specialanpassade förpackningar att ändra sig de senaste åren, menar Antalis.

– Speciellt inom produktions- och logistikbranschen efterfrågas det allt mer skräddarsydda förpackningslösningar som kan lösa några av de utmaningar som verksamheter upplever idag. Det kan till exempel vara att spara mer plats på lagret, optimera packningsprocessen eller få en mer miljövänlig förpackningslösning, säger Aleksander Gwizdala.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078