23948sdkhjf

Ny fabriksdirektör sökes

Fabriksdirektören för Vallviks Bruk, Michael Berggren, har bestämt sig för att tillträda en tjänst utanför Rottneros och kommer därför att lämna sin tjänst som fabriksdirektör. Michael har sex månaders uppsägningstid och kvarstår under den tiden i full kapacitet.

– Vallviks Bruk har under Michaels ledning snabbt utvecklats och stora insatser görs för att fabriken ska uppnå beslutade mål, säger Lennart Eberleh, VD och koncernchef för Rottneros AB.

–Vallviks Bruk har idag en stark och kompetent organisation och jag känner mig trygg med att Vallviks Bruk kommer att fortsätta utvecklas på den inslagna vägen. Vi börjar se resultatet av ett värderingsbaserat ledarskap som strukturerat och systematiskt jobbar mot förbättrad produktivitet och ett högre kapacitetsutnyttjande. Jag vill tacka Michael för hans insatser för Vallviks Bruk och Rottneros och önskar Michael lycka till i den fortsatta karriären. Det är roligt att se Rottneros bidra till den personliga utvecklingen av sin personal som blir efterfrågad av andra företag.

– Det har varit mycket utvecklande och givande att ha fått ansvara för utvecklingen av Vallviks Bruk efter att stora investeringar har gjorts”, säger Michael Berggren.

– Det var inget enkelt beslut att nu tacka ja till uppdraget att bli platschef för Aspa Bruk, del av Ahlström-Munksjö, men till slut har jag bestämt mig av personliga skäl. Jag är glad och stolt för det vi har åstadkommit i Vallvik under de senaste åren och jag kommer att sakna alla duktiga och glada kollegor.

Rekryteringen av en ny fabriksdirektör för Vallviks Bruk kommer att inledas omedelbart.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125