23948sdkhjf

Avisera förvärvar Bags & More – öppnar showroom i Göteborg

Stockholmsbaserade Avisera med 27 år i branschen är en framgångsrik aktör specialiserad på helhetslösningar för kvalitativa, hållbara förpackningar. Nyligen förvärvade Avisera företaget Bags & More och därigenom etablerar sig Avisera i Göteborg, där de öppnar upp sitt andra kontor tillsammans med Tobias Olofsson, tidigare grundare av Bags & More.

– Det känns otroligt spännande att ingå partnerskap med Avisera och att efter sammanslagningen kunna erbjuda våra kunder många mervärden. Tillsammans har vi skapat ett oslagbart erbjudande i en kombination av kunskap, personlig service och branschens mest hållbara produktutbud, berättar Tobias Olofsson, Bags & More.

Under maj 2019 slås portarna upp till det nya kontoret och showroomet på Chalmersgatan i centrala Göteborg.

– Det här är ett viktigt kliv framåt för Avisera och vi ser fram emot att skapa en starkare lokal närvaro i Göteborg och den södra delen av landet, säger Peter Lundgren, VD, Avisera AB.

I showroomet bjuder Avisera in till en kreativ mötesplats med produktutställning och materialbibliotek, med målet att bli Göteborgs självklara destination för förpackningsinspiration och inköp.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062