23948sdkhjf

Lexit Group inrättar ny avdelning

Etikett- och Print & Apply-experten Lexit Group inrättar en Förpackningsavdelning för att fungera som en brygga mellan sina avdelningar.

Den nya tvärfackliga avdelningen är ett komplement till de redan etablerade avdelningarna i företaget. Förpackningar ska ha övergripande ansvar för projektarbete i förhållande till avdelningarna Etikett och Print & Apply.

– Förpackningar kommer vidareutveckla Lexit Groups produkter och kunskaper inom förpackning och produktmärkning, med ett stort fokus på miljö och hållbara lösningar, säger Annett Malmo, ansvarig för den nya avdelningen..

Med detta initiativ vill Lexit-koncernen tydliggöra sin roll som en leverantör, som tar ett större ansvar för totallösningen hos befintliga och nya kunder.

– Förpackningar kommer att leverera hållbara och kostnadseffektiva lösningar där våra kunder vill ha en ny typ av produktmärkning, säger Annett Malmo.

Annett Malmo kommer som chef för den nya avdelningen att ansvara för att projekten förs i hamn med befogenheter att delegera ansvar och arbetsuppgifter så att Lexit Group finner de mest lönsamma och korrekta lösningarna för varje kund. Med henne på laget har hon affärsutvecklare Gunnar Herseth och kundkonsult Ida Lillemo. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109