23948sdkhjf

Wellplast AB i Europeiskt samarbete

I början av året slöts ett samarbetsavtal mellan Wellplast AB och Söhner Kunststoffthechnic Gmbh som bland annat innebär ett tätt utvecklingssamarbete mellan bolagen. Wellplast har i och med avtalet ensamrätt i Skandinavien och Finland på försäljning av Söhners produktsortiment i form av pallar, pallboxar och thermo-formade emballage. Söhner i sin tur får tillgång till unika Wellplast-material för emballage till sin kundbas i Europa.

– Med båda bolagens produktportföljer och stora erfarenhet av specialanpassade industri-emballage ökas möjligheterna väsentligt att tillsammans skapa logistiskt optimerade och miljömässigt förbättrande lösningar för industri-kunder i Skandinavien, säger Jacob Volckerts, en av grundarna till Wellplast AB.

– Vi ser Wellplast AB som den perfekta partnern för att öka vår närvaro på den skandinaviska marknaden. Deras stora kunskap och erfarenhet av utveckling och produktion av industriemballage ger värdefulla möjligheter. Att vi samtidigt får tillgång till deras unika material ger ett win-win-win för bägge parter, säger, Dr. Theo Doll, CEO, Söhner Kunstsstofftechnik GmbH.

Läs mer under Företagets egna nyheter på denna sida.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078