23948sdkhjf

Empack i Malmö får nytt format

Empack på Malmömässan i början av februari i år blev den sista förpackningsmässan i Easyfairs regi i Malmö under en tid framöver. Det beskedet gav Emelie Törn, mässans projektledare den sista mässdagen.

– Vi kan konstatera att intresset för mässan från utställare inom förpackningsbranschen inte längre är lika stort som tidigare i Malmö. Däremot är konferenserna på förpackningsområdet mycket uppskattade och välbesökta så dessa kommer vi att behålla och utveckla vidare till nästa Industrimässorna går av stapeln här i Malmö, säger Emelie Törn. Här finns verkligen en potential att göra något bra som marknaden efterfrågar, fortsätter hon.

Empack arrangerades parallellt med Industrimässorna och Logistics & Distribution och har återkommit i olika konstellationer med andra mässor genom åren men marknaden har förändrats. Nu blir det istället fullt fokus på att fortsätta utveckla konferensprogrammet i Malmö och framförallt Empack i Kista som har blivit Skandinaviens ledande förpackningsmässa två av tre år.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078