23948sdkhjf

Take away-boxar i Octabagasse

Duni lanserar nya ecoecho take away-boxar i Octabagasse.Take away-boxarna är ett nytt tillskott i Dunis ecoecho-sortiment och vänder sig till hotell, restauranger och take away-företag.

– Det nya Octabagasse-sortimentet återspeglar vår strävan att vara marknadsledande inom förstklassiga förpackningslösningar tillverkade av miljöanpassade material. Bland konsumenter runt om i världen finns en efterfrågan på livsmedelsföretag som minimerar miljöpåverkan. Octabagasse-konceptet hjälper våra kunder att uppnå detta mål och samtidigt presentera maten från sin bästa sida, säger Melanie Jäger, Senior Marketing Manager, Meal Service, Duni AB.

Bagasse är ett robust material som tillverkas av naturligt överskottsmaterial från sockerproduktionen. Den torra massan som blir kvar efter att saften pressats ur sockerbetan blir bagasse. Materialet bryts lätt ned till jord under kontrollerade förhållanden och används i flera olika produkter i Dunis sortiment.

De nya take-away boxarna i bagasse är anpassade både för varm och kall mat och finns i tre format för en mängd olika typer av måltider. Designen har samma distinkta designspråk och enkla hantering som i Dunis ursprungliga Octaview-sortiment. De är staplingsbara och den greppvänliga ytan gör dem lätt att bära med sig, menar Duni.

Fån och med andra kvartalet 2019 finns matchande lock till trågen i 100 % rPET eller bagasse. Locken sluter tätt och ger en säker matförvaring på vägen hem eller till kontoret.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.376