23948sdkhjf

Två dagar fyllda av nyheter, inspiration och framtidsspaning

Mötesplatsen som samlade hela produktionskedjan har precis avslutats på Malmömässan. Empack och Logistics & Distribution arrangerades parallellt med Industrimässorna, vilket bidrog till närmare 170 utställare som visade nyheter och framtidens teknik ifrån hela produktionskedjan.

Dessa två dagar lockade till sig 2 460 besökare som var på plats för att bland annat hitta nyheter inom smarta förpacknings- och etikettlösningar, effektiva lager – och logistiklösningar och utbyta erfarenheter inom branscherna.

– Det var mycket trevlig stämning inne på mässgolvet och det är underbart med alla sponta, fysiska möten som händer på en mässa, säger Emelie Törn, projektledare Easyfairs.

Per Holknekt och paneldebatter med några av de främsta profilerna från förpacknings- och logistikbranschen lockade flest åhörare på mässans tre scener. Det arrangerades även en konferens inom livsmedel, live-streaming av Logistikpodden, och ett branschmingel som främjade nätverk branschkollegor emellan. Det var två fullspäckade heldagar som innehöll någonting för alla.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.068