23948sdkhjf

Stora Ensos Sverigechef diskuterade hållbarhet

Stora Ensos Sverigechef Per Lyrvall var idag på plats vid förpackningsmässan Empack i Malmö. Han deltog i ett panelsamtal om hållbarhet som leddes av moderatorn Per-Stefan Gersbro och även vid en live-inspelning av Industripodden.

I panelsamtalet diskuterade representanter från Tetra Pak, Volvo, Stora Enso och Oatly hur man arbetar för att lyckas förena lönsamhet, miljöhänsyn och socialt engagemang för att uppnå ett hållbart företagande.

– Hållbarhet och innovation är fundamenten för hela vår affärsidé. Allt bygger på vår förnybara skogen som vi vidareförädlar i nästintill fossilfria tillverkningsprocesser till klimatsmarta produkter. Vi är ledande och driver på utvecklingen av bioekonomin, säger Per Lyrvall.

Det var en av Industripoddens grundare, Maija Bigestans, som intervjuade Per Lyrvall under live-inspelningen av podcasten som hade fokus på jämställdhet, mångfald och inkludering.

– Vi medvetna om vikten av att öka mångfalden i företaget. Mångfald är nycken för att driva innovation och stärka vår konkurrenskraft. Det är viktigt att jobba vidare med en inkluderande företagskultur, säger Per Lyrvall.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079