23948sdkhjf

Rösta på din favorit i ICE Awards

I mitten på mars, den 12-14, är det dags för mässorna ICE Europe och CEE International i München. Det handlar om teknik, maskiner och utrustning för konvertering av plastfilm respektive kartong och wellpapp. För andra gången kommer ICE Awards att delas ut på mässan. Och det är du som besökare som avgöra vem som ska vinna.

ICE Europes innovationstävling har tillkommit för att belöna framstående prestationer i branschen för flexibla förpackningar. Utställare från många olika länder har lämnat in sina bidrag till tävlingen som har fyra kategorier. Dessa är "Digital Converting Solutions", "Sustainable Products and Manufacturing Process", "Efficient Production Solutions" och "Special Film Innovations" och täcker in de viktigaste utvecklingsområdena inom konverteringsindustrin för flexibla förpackningar.

Mässan har nu öppnat tävlingens hemsida som man som registrerad besökare till mässan nu kan gå in och rösta på. Man kan rösta på högst ett bidrag i varje kategori. Röstningen är så klart kostnadsfri och avslutas den 19 februari vid midnatt.

ICE Awards kommer att delas ut under en officiell ceremoni på mässan första dag, den 12 mars, och alla utställare och besökare på ICE Europe 2019 är välkomna att delta.

Utställarnas bidrag till ICE Awards, länken till omröstningen samt mer information om ICE Europe 2019 finns på: www.ice-x.com/europe

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141