23948sdkhjf

En touch av förpackningsmagi

Glöm alla mörka cirklar och ofullkomligheter. Charlotte Tilbury's Magic Away Liquid Concealer erbjuder full täckning för perfekt hud, varje dag.

Detta helt nödvändiga smink kommer i en underbar 4 ml vridbar penna anpassad och utvecklad gemensamt av varumärket och Quadpack, för att erbjuda precisionsapplikation och ett utseende som förmedlar känslan av ren lyx.

Charlotte Tilbury har en mycket distinkt varumärkesprofil och ett produktsortiment som kombinerar prestanda med komfort. För sin nya concealer behövdes en penna med en mycket exakt applikator. Quadpacks globala sminkteam utvecklade en skräddarsydd svampig kudde med en sfärisk spetsig form. Mjuk och smidig mot huden med en plan yta som ger bred täckning, samtidigt som dess spets kan riktas mot specifika områden.

Varje synlig del av pennan är skräddarsydd - från den vridbara basen, genom kropp och kudde, till

kapsyl. Med 16 olika nyanser av välja på finns ett visningsfönster på pennans aluminiumkropp för snabbt och enkelt färgval.

Både locket och den vridbara basen är försedda med vertikala spår för att matcha Charlotte Tilbury's

estetiska look. Logotypen är präglad på toppen av locket. Alla aluminiumdelar är anodiserade med varumärkets signatur – rosa guld, med nattsvarta, screentryckta, stilistiska bokstäver.

Den vridbara dispensern liksom den precisa applikatorkudden gör den enkel att använda och ha med under resa. Praktisk och iögonfallande är Magic Away Liquid Concealer en innovativ ny produkt som Charlotte Tilbury kallar "Trollstaven i smink." Produkten lanserades globalt sommaren 2018, med stöd av en stor kampanj i sociala medier och konsumentreaktionerna har varit överväldigande positiva.

Makeup artisten och entreprenören Charlotte Tilbury hedrades med en MBE (Member of the Order of the British Empire) av drottning Elizabeth II, för sina insatser inom skönhets- och kosmetikindustrin, vid Drottningens födelsedags Honnörsutmärkelser den 9 juni 2018.

Vad är en concealer?

En concealer hjälper dig att dölja mörka ringar under ögonen, reducera röda nyanser runt exempelvis näsvingarna, dölja finnar eller ljusa upp runt ögonen för en fräsch och pigg look. En concealer kommer i flera olika utföranden och konsistenser. Concealer finns i flytande form på tub eller i penna, som ett krämigt stick, kompakt puder eller med en mineralbaserad formula. Dessutom finns färgkorrigerande concealers som med hjälp av till exempel gröna, lila eller gula pigment verkar för att dölja röda eller blåa toner i huden

Quadpack Industries är en internationell tillverkare och leverantör av förpackningar för varumärken inom skönhetsbranschen och för kontraktfyllare Med kontor och produktionsanläggningar i Europa, Nordamerika och Asien och Stillahavsområdet och ett strategiskt nätverk av tillverkningspartners gör Quadpack skräddarsydda och anpassade förpackningar för prestige-, masstige- och volymmarknader. För mer information, besök www.quadpack.com

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062