23948sdkhjf

Trender inom wellpapp- och kartongsbranschen

Dagliga expertseminarier på branschmässan CCE International 2019.

Den fjärde CCE International kommer att äga rum från den 12 till 14 mars 2019 på Munich Trade Fair Centre i Tyskland. Som Europas enda mässa som enbart fokuserar på tillverkning och konvertering av wellpapp och kartong är det ett branschevenemang du inte får missa. CCE Internationals fokus ligger på de viktigaste trenderna inom wellpapp- och kartongsbranschen: hållbarhet och digitalisering.

Kommande branschtrender

Wellpapp- och kartongsbranschen gynnas av den exploderande onlinehandeln, och trenden mot återvinningsbara och hållbara förpackningar leder till en rejäl tillväxt inom wellpapp- och kartongsbranschen.

Branschens ekonomiska situation är genomgående positiv, men det är viktigt att hänga med i de senaste trenderna, till exempel kundernas krav på individualisering och de nya möjligheter som digitaliseringen medför.

Öppna seminarier

CCE International fortsätter med den framgångsrika serien med öppna seminarier 2019. Mässans besökare kan ta del av dagliga expertseminarier utan kostnad. Seminariernas fokus ligger på ”digitalt tryck” samt ”hållbarhet” och ”konverteringstekniker”. Bland många andra presentationer kommer British Converting att hålla en session om ”Digital Print Trends in Short-Run Boxmaking”, Sun Automation Group kommer att ta upp ämnet ”Digital Corrugated – Creating Value from the Same Box” och EFI Electronics for Imaging kommer att diskutera ämnet ”Driving Sustainability with Trailer Planning Solutions”.

CCE International 2019 är mycket internationell

Europas enda mässa som enbart fokuserar på tillverkning och konvertering av wellpapp och kartong utmärker sig tack vare utställarna från många olika delar av världen. Mässans besökare har chansen att upptäcka fler än 150 utställare från 23 länder, som tar upp en nettoyta på 5 000 m2. Många utställare presenterar sina maskiner och utrustning för tillverkning och konvertering av wellpapp och kartong direkt i sina montrar.

Utställningsprofil

En omfattande produktportfölj längs hela produktionskedjan kommer att visas upp på CCE International. Utställningsprofilen omfattar råmaterial, maskiner, utrustning och tjänster för tillverkning och konvertering av wellpapp och kartong: Papper – wellpapp och kartong; förbrukningsvaror; wellpapplinje, utrustning och komponenter; maskiner för wellpapp- och kartongkonvertering; design och CAD/CAM; tryckprocesser och -utrustning; utrustning för stansning och bigning; kringutrustning; materialhantering och -lagring; system för pallband- och hantering; MIS- och schemaläggningssystem samt avfallsutvinning och -balning. Med dess specialinriktade profil vänder sig CCE International till köpare och användare av maskiner för produktion och konvertering av wellpapp och kartong.

Öppettider, plats och priser

Biljetter till CCE International 2019 finns i biljettbutiken online. Dagsbiljetter kan köpas för €24 online och €38 på plats, och säsongsbiljetter kan köpas för €34 online och €50 på plats. Biljetterna ger också tillträde till mässan ICE Europe, världens ledande utställning för pappers-, film- och foliekonvertering, som anordnas på samma plats.

CCE International 2019 kommer att äga rum i hall B6 på Munich Trade Fair Centre i Tyskland. Den elfte omgången av ICE Europe kommer återigen hållas parallellt, i hall A5 och A6. Båda mässorna har öppet tisdagen den 12 mars 2019, onsdagen den 13 mars 2019, kl. 9:00-17:00 och torsdagen den 14 mars 2019, kl. 9:00-16:00.

Besök www.cce-international.com

Källa: Mack Brooks Exhibitions Ltd

Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063