23948sdkhjf

Idag fortsätter Empack i Malmö

Empack i Malmö öppnade igår och fortsätter idag tillsammans övriga industrimässor på Malmö Arena. Årets mässa har ett digert seminarieprogram. På hela tre scener bjuds på föredrag och debatter i en rad högaktuella ämnen.

Packmarknadens Chefredaktör Marcus Petersson leder idag en paneldebatt med start klockan 10 om hur man ska tänka vid val av förpackningsmaterial. I debatten deltar bland annat regeringens enmansutredare Åsa Stenmarck, IVL Svenska Miljöinstitutet, som strax före jul presenterade sin utredning Hållbara plastmaterial. I den presenteras en rad förslag som kan bidra till ökad återvinning och minskad nedskräpningen av plast.

Mer om hur vi åstadkommer en hållbar plastanvändning i framtiden presenteras av Åsa i debatten.

I debatten deltar också Leif Nilsson, SPIF – Svensk Plastindustriförening, Maria Persson, Ardagh Group och Malin Ljung Eiborn, Billerud Korsnäs. Scen 3, Förpackning- & Logistik, torsdag den 7 februari kl 10-10.45.

Idag torsdag kan man på Scen 3 också lyssna på förpackningsdesign med André Hindersson, grundare och VD i Silver Designbyrå, 11.15-11.45. Mer om e-handelsförpackningar och hur vi löser distributionen av dem blir det kl 14.30-15.00 med kände Arne Andersson, PostNord.

Och sist men inte minst ett spännande och framtidsriktat föredrag om pappersbatterier av Shoko Yamada, BillerudKorsnäs. Föredraget är på engelska och avslutar den sista mässdagen med start kl 15.30.

Detta var vara ett axplock ur det digra seminarieprogrammet som innehåller fler intressanta föredrag. För fler hålltider surfa in på mässans hemsida. Passa också på att förhandsregistrera er.

Ta mig till mässan!

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11