23948sdkhjf

Skräddarsydd bagelsburk i promotionkampanj

New York Bakery Co genomförde nyligen en promotionkampanj för sina bagels i samarbete med sin designbyrå 20Ten Creative och Crown Aerosols Promotional Packaging Europe. Alla kunder som köpte bagels från New York Bakery hos dagligvarukedjorna Asda, Waitrose och Ocado i Storbritannien och Irland kunde delta i en tävling att vinna en lunchbox, skräddarsydd för att innehålla en bagel.

Lunchboxen tillverkad av tennplåt med måtten 122 mm x 60 mm gjordes med klassiska motiv från New York ämnad för att passa så väl ung som vuxen. Såväl yellow cab som Empire State building finns stilistiskt avtecknad på burk och lock. Av de kunder som deltog i kampanjen kunde hela 6 000 skatta sig som lyckliga mottagare av den dekorerade plåtburken.

Crown Aerosols Promotional Packaging Europe menar att burken utgör en praktisk förvaringsplats för lunch- och skolmat och håller i flera år. När man inte längre kan eller vill använda den kommer burken i återvinningsströmmen att till 100 % återvinnas och bli till metall som kan användas i nya produkter. Ingenting av materialet går till spillo i återvinningsprocessen.

Till saken hör att bagels från New York Bakery ursprungligen enbart såldes i liknande plåtburkar vid tiden för företagets begynnelse.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063