23948sdkhjf

3 blir 1 – Boxon lanserar ny hemsida

Förpackningsbolaget Boxon har under det senaste året jobbat med att konsolidera sina affärsområden och se över sitt totala erbjudande – allt för att möta kunderna på ett bättre och mer målriktat sätt. Ett steg i att förstärka varumärket Boxon är också att synas samlat digitalt och att kunna erbjuda kunderna en gemensam digital plattform, som kombinerar information, webshop och kundportal.

– Den nya hemsidan, som för Sverige går under namnet boxon.se, har ersatt den tidigare hemsidan boxon.se, webshopen Boxondirect.se och kundportalen Mina Sidor. Samma setup och koncept gäller för Danmark och Norge. Vid lanseringen finns även en ny finsk och en engelsk hemsida, dock utan webshop. Nästa steg är Tyskland och Frankrike i början på nästa år, säger Emilie Olsson, Digital marknadschef som tillsammans med Fredrik Lethin, E-handelschef, har drivit projektet för att knyta samman försäljning och varumärkeskommunikation.

Boxon presenterade sitt affärskoncept i ny och uppdaterad manér på Scanpack förra veckan där inte bara kommunikationen utan även kostymen hade fått en uppfräschning. Samtidigt fick besökare i montern möjlighet att få en sneak peak på den nya hemsidan och övriga digitala innovationer.

– Kunder som tidigare handlat online av Boxon kommer nu uppleva förbättrad funktionalitet, utökad produktinformation, ett effektivare beställningsflöde samt en tydligare helhetsbild av Boxon. Russinen från tidigare lösningar har plockats ut, förbättras och implementerats på den nya hemsidan, säger Fredrik Lethin.

De nya hemsidorna hittar du här:

www.boxon.se

www.boxon.dk

www.boxon.no

www.boxon.fi

www.boxon.com

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109