23948sdkhjf

Ludo Gielen ny VD för Schoeller Allibert

Ludo Giels har utnämns till ny verkställande direktör för Schoeller Allibert med start den 1 november.

Styrelsen genomförde en grundlig process där både externa och interna kandidater bedömdes för rollen.

– Vi är glada att detta resulterat i valet av en intern kandidat med en detaljerad förståelse för Schoeller Allibert och dess marknader och som kan leda den fortsatta tillväxten av vårt företag, säger Martin och Christoph Schoeller, samordförande i styrelsen.

Ludo började på Schoeller Allibert 2004 när han sålde sitt företag BiPP Plastic Pallets till Schoeller Allibert. Genom åren har han haft flera ledande roller inom produktutveckling, innovationsstrategi och strategisk tillväxt, områden som är kritiska för Schoeller Alliberts framgång, enligt styrelsen.

– Ludo har visat stor drivkraft och energi i ledningen av innovativ produktutveckling och kommersiella strategier. Kombinationen av hans erfarenhet, kundfokus, marknadskunskaper och ledarskapskvaliteter gör honom till den bästa kandidaten att leda koncernen.

Martin och Christoph Schoeller har arbetat med Ludo i många år och betonar att devisen "ledande genom innovation" länge har varit synonymt med varumärket Schoeller inom returemballage och fortfarande är nyckeln för framtida tillväxt.

– Vi är glada över att Ludo kommer att leda bolaget och dess fortsatta fokus på att utveckla integrerade lösningar av hög kvalitet som förbättrar våra kunders hållbarhetsindex och varumärkesvärde samtidigt som logistikkostnaderna sänks.

Artikeln är en del av vårt tema om På Nytt Jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125