23948sdkhjf

Fällbar IBC med BiB

Under mässan kommer TPS Rental Systems att visa både det fällbara Unifold (UF) och Easifold (EF) systemet inom IBC container likväl som engångs IBC i well, Unitrip. Alla systemen använder sig av innerpåsar liknande det välbekanta Bag In Box.

Container finns i volym från 250 liter upp till 1000 liter och kan hyra eller köpas. Fördelarna med Unifold och Easifold är ju att de förutom att vara staplingsbara både under transport och lagring är deras unika funktion att vara fällbara.

Under returfrakter kan UF staplas 6 st och EF 5 st i höjd på lastbil. Detta ger lägre logistik kostnader för både den som skickar produkter i containern likväl för den som hanterar dessa IBC då man behöver mindre ytor att t.ex. lagra dom efter tömningen.

Efter användningen av påsen (som vanligtvis är helt tömd på vätska) plockas påsen bort och containern fälls samman för retur och kan direkt vid återkomst till produktionsplats på nytt fyllas.

Alla påsar har givetvis ett s.k. Certificate of Conformity (COC) vilket garanterar en mycket hygienisk användning för både den som fyller (producent) samt den som köper (mottagaren) produkt i en UF eller EF container.

Monter C01:20

Artikeln är en del av vårt tema om SCANPACK 2018.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078