23948sdkhjf

Effektivare packprocess

Vangby är specialiserade på att leverera lösningar till emballering för att säkert transportera gods på pallar eller i kartonger.

– Vi är totalleverantör och täcker hela behovet för packprocesser - Maskiner, Material och Service. På Scanpack kommer vi bland annat att visa innovativa papperslösningar från Papier Sprick. Papier Sprick är experter på återvunnet papper och levererar de snabbaste maskinerna på marknaden. Lägg där till enkla integrationer för ergonomiska packlösningar, säger Benedikte Lykke Hartmann Jessen, Vangby Sweden AB.
– Vi har lösningar som passar till alla verksamheter som arbetar med dessa processer - allt från det lilla fåmans-bolaget till stora verksamheter,

Fokus för Vangby är att kostnadseffektivisera packprocesser. Det kan vara genom att förbättra hanteringen runt packen eller att använda rätt material till rätt sak. Exempelvis genom att välja en tunnare folie kan man spara pengar och spara miljön eftersom förbrukningen blir mindre.
– Dessutom är handrullar med lägre my mycket mer ergonomiska eftersom de är enklare att hantera för medarbetare. Det är med andra ord både ergonomiskt, ekonomiskt och miljövänligt.

– Vi har övrigt gjort ett aktivt val att inte sälja produkter som innehåller PVC. Vi fokuserar på att inte ha produkter som består av olika material. Detta för att återvinningen skall vara enkel genom hela kedjan, ända ut till slutkund. Det gör att mer av materialen vi använder kan återanvändas, igen och igen…

– Torsdag den 26:e oktober kommer våra danska kollegor att finnas i montern. De kommer att kunna svara på frågor som rör den danska marknaden samt bidra med sina respektive expertisområden.

– Kom och låt dig inspireras i vår monter. Vi lovar att bidra med gott humör!

Vangby Monter: D06:20

Artikeln är en del av vårt tema om SCANPACK 2018.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109