23948sdkhjf

Ny inkjetpress på Label Expo

Hösten gör sitt intåg och med den säsongens mässor. Den som inte vill vänta ett år på att få sig till livs maskin- och utrustningsnyheter inom märkning och etikettering bör bege sig till Labelexpo i Chicago 25-27 september.

På mässan ställer bland andra inkjetspecialisten Durst ut sin nya single pass press för etiketter och film på smalbana. Durst nya Tau 330 RSC har inte mindre än åtta färgstationer och producerar i inte mindre än 78 meter i minuten högkvalitativt tryck i 1200 x 1200 dpi. De åtta färgverken (CMYK+W+OVG) kan träffa inte mindre än 98 % färgerna i pantoneskalan och trycker enligt Durst med flexoliknande kvalitet.

I linje med att hjälpa kunderna att "Konfigurera din digitala framtid" är Tau 330 RSC tillgänglig som fristående enhet eller kan konfigureras som "digital-flexo hybridpress" med OMETs Xflex-serie av konventionella efterbehandlingsalternativ. Resultatet är obegränsat materialflexibilitet för ett stort antal applikationer.

Pressens konfigurationsmöjligheter inkluderar jumbo rullmatning och förbehandlingsalternativ som t ex inline corona, webbrengöring, priming liksom postpress efterbehandlingsalternativ som lackering, kallfoliering, laminering, stansning, slittning och upprullning.

Nästa år vid denna tid är Label Expo som vanligt tillbaka i Europa och Bryssel.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11