23948sdkhjf

Ny filmpackare på Fachpack

Tyska förpackningsmässan Fachpack i Nürnberg hålls i slutet av september. Hugo Beck, en av världens ledande tillverkare av maskiner för horisontella flowpack, filmpackning, och efterbehandlingssystem, presenterar sina senaste maskinnyheter.

Besökare kommer att kunna se ett brett sortiment av Hugo Beck-maskiner från servo X och flowpack X-D till den senaste 2-i-1-lösningen - flowpack X-D zip -, som visas med den senaste Virtual Reality-tekniken. X-D zip flowpack är ett helt nytt maskinkoncept för filmpackning och möjliggör tillverkning av 100 % lufttäta standardflowpack och 3-sidigt svetsade påsar med ziplock-förslutning.

– VR-presentationen kommer att låta besökarna dyka in i maskinen, vilket ger en mycket detaljerad bild av hur den innovativa X-D zip producerar två olika typer av förpackningar från en maskin, säger Timo Kollmann, Sales Director hos Hugo Beck.

Montern delas också med mopack som kommer att visa sin kompletta portfölj av förpacknings- och krympfilm av polyolefin, polyeten och polypropen - inklusive världens tunnaste polyolefinfilm på 7 mikron. Hugo Beck-maskinerna kommer också att visa den här filmen för att visa en total lösning för förpackningskunder och hur man med den senaste tekniken kan minimera materialanvändningen och därigenom uppnå betydande besparingar i kostnadseffektivitet och hållbarhetsfördelar.

– Hugo Beck har utvecklat och tillverkat innovativa filmförpackningsmaskiner i mer än 60 år och våra nya 2-i-1 och industrins 4.0-klara lösningar ger en helt ny dimension av flexibilitet och produktivitet för våra kunder, säger Timo Kollmann.

– Vi välkomnar besökare för att uppleva detta med vår virtuella produktpresentation som gör att alla verkligen kan förstå den senaste utvecklingen inom filmförpackningsteknik.

Hugo Beck hittar du i Hall 4A, Monter 307 på FachPack 2018 i Nürnberg, mellan 25 -27 september.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078