23948sdkhjf

Omorganisation i Miller Graphics

Miller Graphics, ledande preprintleverantör till flexotryck, slår ihop sina verksamheter organisatoriskt i Norden till Miller Graphics Nordic. Mikael Eriksson som varit VD för den svenska verksamheten i 8 år lämnar företaget.

– Mikael har varit en positiv och drivande kraft när det gäller utvecklingen av Miller Graphics och har stöttat utvecklingen av affärssegmenten Image Carriers, Print Supplies och Digital Solutions på ett föredömligt sätt. Jag tackar Mikael för hans stora engagemang och önskar honom all lycka i den framtida karriären, säger Fredrik Turzik, President Miller Graphics.

Ansvaret för den svenska verksamheten övertas av Klaus Pihl, nuvarande VD i Finland.

– Klaus kommer tillsammans med ledningen och säljorganisationen fortsätta utveckla våra affärer genom att Miller Graphics Scandinavia och Miller Graphics Finland slås samman organisatoriskt till Miller Graphics Nordic. Enheterna som idag finns i Sunne och Pietarsaari kommer att finnas kvar.

– Att Miller Graphics fortsätter vara ledande i Norden även framgent är vårt absoluta mål och genom denna förändring ges det möjligheter till fortsatta förbättringar och optimeringar i vårt arbete, säger Fredrik Turzik.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063