23948sdkhjf

Sex finalister från Metsä Board

Pro Carton och ECMA har offentliggjort finalisterna i European Carton Excellence Award 2018. Metsä Board kan stoltsera med att sex av 36 finalbidrag är förpackningar producerade med kartong från Metsä Board.

– Vi är mycket stolta att så många olika förpackningar producerade med vår kartong är finalister, säger Mika Paljakka, VP Sales EMEA, Metsä Board. Eftersom fokus ligger på att minska användningen av icke-förnybara material och att möta kundernas behov av full säkerhet och en bättre användarvänlighet, är vi övertygade att vår färskfiberkartong är väl positionerad för att möta dessa krav. När våra kartongkvaliteter kombineras med design i toppklass, vilket kvaliteten på de finalistbedragen visar, är fördelarna uppenbara.

Förpackningarna som Metsä Boards kunder lämnat in är i kategorierna: Frozen & Chilled Foods, Fast/Convenience Foods, Dry Foods & Beverages, Confectionery, Healthcare & Pharmaceuticals och Non-Food.

Man kan se och rösta på sina favoriter på www.procarton.com och den öppna omröstningen stänger den 16 september. Vinnarna tillkännages på prisgalan i Riga den 20 september.

European Carton Excellence Awards lockar hundratals bidrag vilka juryn bedömer avseende design, bekvämlighet, kommunikation av varumärke och kartongens roll som hållbart förpackningsmaterial.

Finalisterna som använder kartongprodukter från Metsä Board är:

ASDA QUBE

Förpackningstillverkare: Qualvis Print & Packaging

Varumärkesägare: Asda

HOT2HOME

Förpackningstillverkare: Acket drukkerij kartonnage

Varumärkesägare: LambWeston/Meijer

SOFT TOY & SHELL EGG CARTON

Förpackningstillverkare: Mayr-Melnhof Packaging UK

Varumärkesägare: Mondelēz International

SOLEKO – QUEEN’S OROS

Förpackningstillverkare: Artigrafiche Reggiane & Lai

Varumärkesägare: Soleko

SPEEDE PACKAGING FOR WIHA

Förpackningstillverkare: Karl Knauer

Varumärkesägare: Wiha Werkzeuge

ZOE & ZAZU GOAT CHEESE PACKAGING

Förpackningstillverkare: Model

Brand Owner: Emmi Schweiz

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109