23948sdkhjf

Snart dags för Packaging Cup!

Nästa vecka spelas Packaging Cup, branschgolfen som lockar deltagare från hela Sverige. I år avgörs slaget på Kungälv/Kode GK. 32 spelare är anmälda till tävlingen som spelas som fyrboll bästboll med max 36 hcp.

Packaging Cup arrangeras av Svenska Förpackningsgillet och årets partner är manroland web systems och EOC Group. Benny Vittskär och Claes Söderqvist från respektive företag deltar själva i tävlingen.


– Ska bli roligt att spela Packaging Cup och välkomna branschen till min hemmabana Kungälv/Kode GK, säger Benny Vittskär som är en inbiten golfare och mångårig och engagerad medlem i klubben.
– Banan är trots sommarens torka i mycket bra kondition. Om väderprognosen håller i sig kommer vi att spela under ypperliga förhållanden.


Claes Söderqvist är heller ingen nybörjare på golfbanan, men deltar för första gången på Packaging Cup.
– Roligt att vi har lyckats vända den negativa trenden för Packaging Cup och ökat antalet deltagande till årets tävling. EOC Group är ett relativt nytt företag på den nordiska marknaden, men vi har sedan etableringen haft en stark utveckling och det ska bli kul att genom en sån här aktivitet ytterligare vidga kontaktnätet, säger Claes.

Dagen avrundas med middag och prisutdelning på Stenungsbaden Yacht Club där inkvartering sker och ytterligare deltagare från branschen sluter upp.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125