23948sdkhjf

DS Smith bygger logistikcenter

DS Smith har skrivit avtal med fastighetsbolaget Catena om att anlägga ett nytt logistikcenter för att möta marknadens behov. Investeringen görs för att stärka DS Smiths långsiktiga konkurrenskraft.


– Vårt nya logistikcenter blir en modern anläggning utmed E6:an i Malmö. Ett mycket bra strategiskt läge för både logistik, kommunikation och marknadsprofilering, säger Barbro Berggren, Marketing & Communication Director, DS Smith Packaging.


Catena kommer bygga, äga och förvalta den toppmoderna logistik- och kontorsbyggnaden på Logistikplats Sunnanå i Malmö. DS Smith har skrivit på för totalt nästan 6 000 m2 för att kunna ge såväl befintliga som nya kunder i Skåne och Blekinge den flexibla och snabba servicen som man alltmer både önskar och förväntar sig.

– Med denna investeringen kommer vi att ligga i absolut framkant. Byggnaden kommer att sätta en ny standard för DS Smith i Sverige både vad gäller logistik och kontor.

Anläggningen är Catenas just nu största satsning i Sverige. Kontraktsskrivning skedde i april. Inflyttning beräknas ske i augusti 2019.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078