23948sdkhjf

Ställer ut på FoodTech i Barcelona

Multivac ställer ut ett brett tvärsnitt av sina förpackningslösningar för livsmedelsindustrin på FoodTech i Barcelona den 8 - 11 maj. I fokus står lösningar för skivning, bearbetning och förpackning av färskt kött, förpackningskoncept för mindre och medelstor livsmedelsproduktion, märkning, kvalitetskontroll och Multivacs omfattande kundservice.

– Multivac har dotterbolag över hela världen. I Spanien har vi också stor maskinproduktion, vilket gör FoodTech i Barcelona i maj till en viktig utställning. Vi väntar oss en rad besökare från de nordiska länderna, på grund av Barcelonas popularitet, att det är enkelt och billigt att ta sig dit och eftersom vi visar en rad intressanta förpackningslösningar, säger Benedikte Bendix-Poulsen, Multivac Sverige AB.

Multivacs lösningar för kött- och charkindustrin inkluderar nu även uppströms processutrustning för skivning av charkuterier samt portioneringssystem av köttprodukter. Skivningsutrustningen visas med en kontrollvåg och en R 126 djupdragare, lämplig för just charkprodukter.

För bearbetning av färskt kött visar MultivacGMS 500-portioneringssystem och GMS 1600-tvillingssystem från TVI. För förpackning av färskt kött visas traysealern T 600 och kammarmaskinen B 510, samt den högpresterande djupdragaren R 515. R515 är helt anpassad förförpackning av just färskt kött.

För att möta kraven hos mindre och medelstora producenter, visas också en rad kompakta maskiner. Djupdragarna R 085 och R 105 liksom traysealern T 300 är alla avsedda för automatiserad produktion i mindre skala. Vidare visas kammarmaskinerna C 500 och C 200.

När det gäller sektorn för märkning och kvalitetskontroll presenterar Multivacden flexibla bandetiketteraren L 310, det kostnadseffektiva röntgenbesiktningssystemet Baseline I 100 samt I 410, som är idealisk för en lång rad inspektionsuppgifter, t ex kontroll av fyllningsgraden i etikettposition eller utskriftskontroll på varje förpackning.

Man lägger även fokus på att presentera den omfattande eftermarknadsservice som Multivac erbjuder.

Multivac på FoodTech i Barcelona, 8 - 11 Maj 2018 (Hall 4, monter C 315)

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079