23948sdkhjf

Olov Winblad von Walter tar över i Husum

Olov Winblad von Walter har utsetts till Platschef för Metsä Board Husum. Han blir ansvarig för Metsä Boards integrerade kartong- och massabruk i Husum.

Olov Winblad von Walter gör comeback i Husum. 2013 lämnade han Metsä Board i Husum där han de senaste fyra åren hade varit chef för pappersbruket. Då gick han till Holmen och blev ny chef för bruket i Iggesund, ett kartongbruk i Iggesund Paperboard. Olov Winblad von Walter har en gedigen erfarenhet från pappersindustrin och har tidigare också arbetat för APRIL Finepaper i Sumatra/Indonesien och för Modo Paper i Husum, bland annat i rollen som produktionschef.

I Husum efterträder han Pertti Hietaniemi, som kvarstår i sin befattning tills hans efterträdare är på plats. Olov Winblad von Walter börjar senast den 20 september,och kommer att rapportera till Harri Pihlajaniemi, SVP Production Metsä Board.

Metsä Board Husum är ett integrerat kartong- och massabruk som producerar färskfiberbaserad falskartong, kartong för matservice, vit kraftliner samt blekt marknadsmassa.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093