23948sdkhjf

Dags för Packbridge Challange 2018

Det är dags för företag med bra affärsidéer på förpackningsområdet som ännu inte realiserats att vara med och tävla. Packbridge Challange är tävlingen som förutom äran också ger det vinnande företaget ett startkapital till att förverkliga sin idé.

Packbridge Challenge är en tävling för entreprenörsföretag och startups som har en unik affärsidé eller innovation med potential på den globala marknaden. Tävlingen arrangerades första gången 2017 och då vann det finska företaget Koepala med sin innovativa nya förpackningslösning. Vinnaren erhåller 50 000 kronor och och möjligheten att träffa intresserade företag inom Packbridge.

– För att skapa innovationer måste man tänka annorlunda, våga ta det extra steget, utmana de befintliga. Genom att attrahera entreprenörer till industrin kan Packbridge öka möjligheten för nya samarbeten och framtida innovationer, säger Johan Mårtensson, VD i Packbridge.

Årets jury har en bred sammansättning av framträdande företag inom sina områden och representerar tillsammans hela kedjan av aktörer för förpackningens livscykel. I juryn ingår Nestlé, Axfood, Ardagh Group, Lund Universitet, Accelerace, Region Skåne och Sysav.

Packbridge Challenge är liksom förra året uppdelad i två delar. Den första presentationer på Packbridge Startup Day den 29 maj samt den efterföljande finalen den 20 september på Top Packaging Summit by Packbridge i Malmö.

Nytt för i år är priset Best Pitch – Audience award


 – För att bättre koppla ihop start up företagen med branschen har vi tillsammans med Empack etablerat priset Best Pitch – Audience award. Vinnaren kommer att väljas bland deltagarna i finalen på Top Packaging Summit 2018 och erhåller som pris ett kampanjpaket värderat till 30 000 kronor för att ställa ut på Empack Malmö och Stockholm under 2019.

Packbridge grundades år 2010 och är idag ett nätverk med mer än 200 medlemsföretag. Packbridge är ett neutralt och ideellt nätverk som förenar alla intressenter i och omkring hela förpackningsindustrin, dvs producenter, varumärkesägare, leverantörer, forskare och innovatörer.

För mer information går in på:

www.startup.packbridge.se

www.toppackagingsummit.com

Källa: www.startup.packbridge.se

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079