23948sdkhjf

Med förväntan om en välgjord förpackning

Det lackar mot jul. Det är förväntningarnas högtid. Alla önskar sig klappar. Vad ska man köpa till sina nära och kära?

Det dom önskar sig och vara på den säkra sidan? Eller något oväntat som man tror dom både vill ha och kan ha nytta av? Det senare är naturligtvis en chansning. Visst går det går att byta men det är inte samma sak. Man vill ju att julen ska vara fulländad på något ouppnåeligt sätt. Precis som i de julsagor som rullar på TV:n i juldagarna. Jag brukar köra en mix, lite vad dom önskat sig, och så något som överraskar. Man ville ju ändå vara den där lille tomten som kommer med något oväntat.

Själv är jag svag för snygga förpackningar. Det handlar inte om något jag ådragit mig i tjänsten utan snarare en fascination som jag haft sedan barnsben. Ända sen jag som liten grabb brukade samla på allehanda förpackningar såsom cigarrlådor i plåt och trä från fjärran länder, för att inte tala om udda och ovanliga spritflaskor jag kunde komma över efter släktkalasen ur farfars barskåp. Min favorit var bananlikör där flaskan var formad som en bananstock. Med en fin kork som sa plopp. Och så luktade den gott också.

På samma sätt har det fortsatt i vuxen ålder. Jag faller för snygga vinetiketter och kartongförpackningar till allehanda alkoholhaltiga drycker med exklusiva folieringar, taktila mönster och effekter av partiell lack. Så hav förtröstan ni som lägger tid, möda och inte minst pengar på era välgjorda etiketter och boxar, det finns gott om fans därute som liksom jag vill njuta av flaskan och förpackningen medan innehållet avnjutes. Så sent som i lördags föll valet på en Amarone prydligt förpackad i kartong när vi skulle gå över till våra vänner. Det känns liksom som lite mer när man får det inslaget.

Nu är snart detta år till ända och vi skiljs med dessa rader, men bara för att ses efter helgerna igen. Det hoppas jag. Du följer väl med vad som händer på packmarknaden i Packmarknaden? Nästa år väntar en hel massa spännande nya möten inte minst genom våra event. Jag behöver inte trötta er med vad som väntar runt hörnet. Det återkommer vi till på det nya året. Nu vill jag bara önska er alla från oss alla här på Packmarknaden en riktigt, riktigt, riktigt

God Jul & ett

Gott Nytt År!

P.S. Akta er för smällarna!

Artikeln är en del av vårt tema om LEDAREN.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062