23948sdkhjf

Svenska studenters bidrag i Re:create Packaging

Till final i Re:create Packaging har inte mindre än tre tävlingsbidrag tagit sig från Sverige. Två bidrag från Brobygrafiska och en förpackning från Nackademin.

Det är Brobygrafiskas studerande Linnéa Danielsson och Marie Falk med var sitt bidrag samt Oskar Hilario och Simon Essnert, Nackademin, som i hård konkurrens med närmare 180 bidrag tagit sig till "Shortlist" i Stora Ensos Re:create packaging, de tolv bästa bidragen i studentkategorin.

Temat för tävlingen i år var att skapa nya förpackningar för mat till barn.

Linnéa Danielsson har skapat en müsliförpackning med namn: The müsli whale. En nyskapande förpackning i form av en val som förenklar vardagen vid frukostbordet.

Marie Falk har skapat en reseförpackning vid namn: Save the trip! Det är en allt-i-ett lösning där både nyttig mat och billekar får plats. Dessutom tar den liten plats i soporna när man slänger den sen.

Nackademinstudenterna Oskar Hilarios och Simon Essnerts bidrag heter The ANIMEALS och är ett koncept för att uppmuntra barn att äta hälsosammare genom en modern och spännande förpackning som de själva föredrar.

Finalen för tävlingen går av stapeln 17 maj i Madrid och första pris är 5000 euro.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.328