23948sdkhjf

Byte på VD-posten i Marvaco

Kai Lankinen tar klivet upp som arbetande styrelseordförande i Marvaco. Han ersätts på VD posten av Antti Mikkilä. Förändringen görs för att ge Kai Lankinen möjlighet att på full tid jobba med företagets EGP-teknik och skapa nya partnerskap och fokusera på företagets tillväxt.

– Denna förändring är nödvändig för att Marvacos kunder ska kunna dra nytta av de prisbelönta lösningarna från detta växande företag i en snabbare takt: EGP, Expanded Gamut Printing, är ett utmärkt exempel på detta. Jag kan nu fokusera mer på att förfina Marvacos tekniska framsteg, och jag förväntar mig att vi ska uppnå bra resultat och möjligheter till gagn för vårt kund- och partnernätverk, säger Kai Lankinen.

Antti Mikkilä startar sina nya uppgifter full av tillförsikt för Marvacos kompetenser och samarbete med sina kunder.

– Jag är redan bekant med förpackningsindustrin och jag tror på Marvacos förmåga att lyckas och växa tillsammans med våra kunder. Kompetensen byggd under Kais ledarskap är unik och uppskattad, även globalt. Jag är glad att börja bygga företagets framtid tillsammans med personalen och våra fantastiska partners, säger Antti Mikkilä.

Förändringarna trädde i kraft den 3 januari 2018. Kai Lankinen har varit Marvacos VD sedan 2007. Antti Mikkilä har arbetat i internationell affärsverksamhet och förpackningsindustrin i olika ledande befattningar och som konsult under hela 2000-talet och 2010-talet. Mikkilä har varit styrelseledamot i Marvaco och en del av bolagets utveckling sedan 2015. Styrelsens sammansättning har inte förändrats.

Artikeln är en del av vårt tema om På Nytt Jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125