23948sdkhjf

Accon Group nu kvalitetscertifierat

Accons kvalitetsstyrningssystem har blivit tilldelat ISO 9001:2015 certifikat för design, utveckling, marknadsföring, tillverkning och handel med storsäckar, pappers- och plastsäckar samt andra typer av plastprodukter. Certifikatet täcker samtliga av Accons affärsenheter i Sverige, Finland, Danmark och Norge.

Accon granskades av DQS och certifikatet utfärdades 2018-01-19.

– Syftet med Accons Paraplycertifikat var att effektivisera vårt arbetssätt samt integrera kvalitetsstyrning i våra dagliga aktiviteter. Med certifikatet vill vi visa våra kunder att vi anser att kvaliteten på vår verksamhet och produkter är av yttersta vikt för oss, säger VD Micael Rahm.

– Certifikatet är också ett löfte om att vi kommer att fortsätta utveckla vår verksamhet för att bli en ännu bättre affärspartner.

Accon Group tillverkar storsäckar och har egna tillverkningsfabriker i Finland och Estland. Produktion av storsäckar sker också av externa leverantörer i Asien och i Europa. Företaget tillverkar alla typer av storsäckar. Typiska branscher är livsmedelsindustrin, läkemedelsindustrin, djurfoder, kemikalieindustri, återvinning och gruv- och mineralindustri.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064