23948sdkhjf

Packbridge söker ny VD

Johan Mårtensson lämnar Packbridge till sommaren och rekrytering av ny VD till innovationsklustret är i full gång.

Det har varit en fantastisk tid och jag går nu vidare mot nya utmaningar. Innovationskraften och energin inom nätverket har verkligen varit spännande att fått utveckla och jobba med, säger Johan.

Packbridge är ett av de största kluster i Europa med förpackningsbranschen som kärna och drivande motor. Till nätverket söker sig också stora förpackningsanvändande företag från framförallt livsmedelsbranschen, nu senast Mars och Nestlé. Universitet och andra akademiska institutioner och forskningsföretag finns också bland medlemmarna. Klustret har idag över 200 medlemmar med bas i Malmö där det startades för snart 10 år sedan.

På senare år har vi framförallt vuxit internationellt. Stora företag har kommit till oss och det känns som ett stort erkännande för hela teamet och ett kvitto på att vi bidrar till värdeskapande kontakter i kedjan mellan olika aktörer i förpackningskedjan, säger Johan.

Satsningar som Packbridge Challenge och fempack har fått stort intresse och antalet medlemmar i Packbridge ökar hela tiden. Packbridge består av ett sammansvetsat team på fem anställda och en engagerad styrelse med ledande industriledare där ordförande är Per Nyström, CEO i Å&R Carton.

Johan Mårtensson har gjort ett fantastiskt arbete under sin tid som VD och det är bara naturligt att han efter dessa framgångar blivit uppvaktad av andra företag. Det får vi bara acceptera. Rekryteringen av ny VD är i full gång och leds av en kommitté inom styrelsen. Vi söker en person som kan fortsätta utveckla Packbridge och för det krävs tror vi en mix av ungdomlig entusiasm, modernt ledarskap och industriell erfarenhet, säger Per.

Målet är att presentera en ny VD till årsmötet i april. Johan Mårtensson stannar fram till sommaren och tillträder sedan sin nya tjänst som Innovationsansvarig på Duni i Malmö.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078