23948sdkhjf

Hallå Där Charlotte Breitholtz!

Våra talare på Pack Point Nordic representerar en bred bakgrund och kompetens inom förpackningar. Charlotte Breitholtz är Senior Business Developer på ett av våra främsta förpackningsföretag, Stora Enso. Hon deltar under programpunkten TRENDER – Hur möter vi konsumenter som kräver mer när digitaliseringen påverkar allt?

Hallå Där Charlotte Breitholtz! Vad kommer din presentation att handla om?

Jag kommer att visa exempel på hur Stora Enso använder ny teknologi för att skapa innovativa och intelligenta förpackningar, som effektiviserar logistikkedjan, förbättrar produktsäkerheten och ökar kundengagemanget.

Hur ser du på dagens förpackningar?

Det finns mycket som är positivt som exempelvis ett ökat hållbarhetsfokus, men det finns fortfarande stora möjligheter att utveckla kundupplevelsen.

Vilka förändringar/förbättringar skulle du helst vilja se?

Jag skulle önska att man fokuserade ännu mer på att se till att förpackningen verkligen skapar ett emotionellt värde till produkten. Detta är så betydelsefullt eftersom förpackningen är det första som konsumenten möts av i butiken eller när man får sin on-lineinköpta produkt levererad.

Kan du beskriva dina förväntningar på konferensen?

Jag ser verkligen fram emot denna konferens! Den är ett utmärkt tillfälle att träffa kunder och kollegor i branschen samt att få en inblick i de senaste förpackningstrenderna. Jag hoppas både kunna inspirera andra och själv få inspiration under konferensen!

Se mer om eventet Artikeln är en del av vårt tema om PACK POINT NORDIC 2018.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109