23948sdkhjf

Lexit Groups-mässan har kommit för att stanna

Lexit Group har all anledning att vara nöjd med uppslutningen vid årets mässa i Posthallen i Oslo som ånyo samlade över hundra nya och befintliga kunder.

– Vi kan inte mer än vara strålande förnöjda, säger mässgeneral Svein Lauritsen, som endast fått positiv feedback från de många besökarna. Det här är ett mässkoncept som kommit för att stanna, säger han.

Det är den fjärde gången Lexit Group arrangerar en mässa i Posthallen och också denna gång i början av året, närmare bestämt den 18 januari.

– Flera stora och små kunder valde att gå till mässan för att få en överblick över vad vi som totalleverantör kan leverera - allt under ett tak. Vi hade ett stort utbud av nya produkter och lösningar inom lager och logistik, datafångst, industri, etikettproduktion och detaljhandel med state-of-the-art mjukvarulösningar inbäddade i produkter och egenutvecklad mjukvara. Årets uppslutning beror på ett genomarbetat mässkoncept, säger Lauritsen.

– Kunderna assisterades av vår mycket kompetenta personal från olika avdelningar etiketter, industri, datafångst, detaljhandel och service. De fick också möjlighet att diskutera sina utmaningar och möta proffs från sin egen bransch. Återkopplingen är att mässan fångade viktiga ämnen. Vi har fått flera spännande kundförfrågningar som vi nu bearbetar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.375